AKCIJA

MASAŽE v paru:

60 minut za par

55€

********

90 minut za par

70

 

preberi več

Naše ponudbe (klik)

Hilot masaža – Kraljica masaž!

 

Hilot masažo v našem salonu imenujemo tudi kraljica masaž. Zakaj je temu tako?

 

Nihče ne ve vsega in vsi se učimo celo življenje. Tudi nas so naše stranke naučile, da je filipinska terapevtska masaža (HILOT) ena fantastična masaža, in zato jo mi vedno priporočamo našim novim strankam.

 

Odzivi strank, ki so poskusile HILOT filipinsko terapevtsko masažo, so si podobni v enem stavku

»to je bila ena od najboljših masaž, ki sem jih kadarkoli poskusil/la«

 

HILOT masaža je srednje močna masaža, kjer maserka 90% masaže opravi z palci na rokah. Sama masaža vsebuje ogromno gnetenja in je masaža celega telesa. v Tala SPA ponujamo 60 in 90 minutne masaže HILOT. Masaža ni premočna, niti ni preblaga, zato je vsekakor priporočljiva za vse stranke ob prvem obisku. Veliko strank si ne želi premočne masaže, nekateri si pa želijo zelo močno masažo, ampak po HILOT masaži so vsi zadovoljni in prijetno presenečeni.

Ker je HILOT filipinska terapevtska masaža dovolj močna tudi za tiste, ki si želijo močne masaže in ker HILOT filipinska terapevtska masaža ni premočna niti za tiste stranke, ki si želijo le navadne sproščujoče masaže, je to vedno naša prva izbira, ko imamo možnost da strankam svetujemo, katero masažo naj izberejo za prvi obisk.

HILOT filipinska terapevtska masaže je masaža, ki ustreza vsem, zato je ta masaža naša prva izbira pri svetovanju, ko nas obiščejo nove stranke. Po tej masaži, ob naslednjem obisku, se pa lahko vsaka stranka sama odloči, če bi želela bolj sproščujočo masažo in lahko izbere masažo z vročimi vulkanskimi kamni ali sproščujočo protistresno masažo z aromatičnimi olji,  ali pa če želi močnejšo izvedbo masaže. V primeru močnejše masaže vedno svetujemo, da stranka najprej poskusi tajsko masažo z aromatičnimi olji, ki je po moči podobna oz. malenkost močnejša od HILOT masaže (je pa velika razlika v sami izvedbi masaže), šele nato pa svetujemo, da če še vedno želite močnejšo masažo, da izberete tradicionalno tajsko masažo, ki se izvaja brez olj in je izjemno močna masaža.

 

 

Punce, ki izvajajo HILOT filipinsko terapevtsko masažo, opravljajo svoje poslanstvo (masaže) že skoraj 10 let. So vrhunske strokovnjakinje za več vrst masaž. Zraven HILOT masaže izvajajo tudi tajske masaže, masažo z vročimi kamni in sproščujočo protistresno masažo z aromatičnimi olji.

V salonu Tala SPA imamo pravilo, da prva masaža v Tala SPA za nove stranke ne more biti tradicionalna tajska masaža (razen za stranke, ki so že prej redno hodile na takšne masaže kam drugam)

Kaj je posebnost masaže z vročimi kamni, ki se izvaja v salonu Tala SPA in posebnost tradicionalne tajske masaže in tajske masaže z aromatičnimi olji, bomo opisali naslednjič.


Vabimo vse, ki ste že kdaj poskusili HILOT filipinsko terapevtsko masažo v salonu Tala SPA, da na naši facebook strani z nami podelite svojo izkušnjo.  Povezava do FB

 

© 2017 Emy Alas Pana s.p. - vse pravice pridržane
Izdelava: Emy Alas Pana s.p.

Imena parfumov so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

Cene ne vsebujejo DDV, na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1