AKCIJA

MASAŽE v paru:

60 minut za par

55€

********

90 minut za par

70

 

preberi več

Naše ponudbe (klik)

O nas

Chona & Emy 

 

 

Tala SPA je mesto, v katerega se zatečete po napornem dnevu, je mesto regeneracije, sprostitve in razvajanja.

Vsaka podrobnost v našem mestu je izvedena tako, da zagotovimo čim višji nivo sprostitve in užitka za vas. Da vse dobi svoj namen, so za vas v masažnem bazenu vodne šobe postavljene ravno prav, da se sproščajo mišice, izboljšuje se tonus kože, stimulira imunski sistem, poveča se krvni pretok in kar je najbolj pomembno, da vaši možgani sproščajo endofrine in s tem generalno sproščajo telo in duha.

Med tem, ko se sproščate v spaju, vas dodatno razvajamo še mi s sadjem, čokoladnim krožnikom ali sirom z olivami in šampanjcem.

Prav tako vam nudimo vrhunske masaže, katere so vedno dobrodošle po samem savnanju ali razvajanju v spaju. Maserka Emy prihaja iz Filipinov, po spletu okoliščin si je v Sloveniji ustvarila nov dom in tako lahko sedaj poskusite vrhunsko izvedbo filipinske HILOT terapevtske masaže z vročimi bananinimi listi, ene izmed trenutno najbolj popularnih in iskanih masaž po svetu, če obožujete tajske masaže, vam prav tako priporočamo maserko Emy, katera bo izvedla vrhunsko tajsko masažo na podlagi filipinske šole in po sami masaži boste lahko videli razliko v prijemih in izvedbi in zagotavljamo vam, da vas ne bo pustila ravnodušne. Kombinacijo tradicionalne tajske masaže in masaže z aromatičnimi olji smo poimenovali Kraljeva tajska masaža Emy, saj boste po končani masaži (traja 2 uri) imeli občutek, podoben, kot so ga včasih imeli kralji ali kraljice...

Na voljo so še klasične in druge vrste masaž.

Tala SPA - salon lepote in razvajanja vam že samo ime pove, da so na voljo v salonu razne oblike za nego telesa, nega obraza, nega obrvi in trepalnic, manikura in pedikura, depilacija.

Pridite in se razvajajte z nami

SEDEŽ PODJETJA

POSLOVNA ENOTA

Tukaj se nahaja naš salon!!

 

Emy Alas Pana s.p.

Apače 45

9253 Apače

040 165 937

d.št. 64415961

 

Tala SPA - Salon lepote in razvajanja

Emy Alas Pana s.p.

Metelkova 26

2000 Maribor

040 165 937

 

Emy Alas Pana s.p.


© 2017 Emy Alas Pana s.p. - vse pravice pridržane
Izdelava: Emy Alas Pana s.p.

Imena parfumov so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

Cene ne vsebujejo DDV, na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1