AKCIJA

MASAŽE v paru:

60 minut za par

55€

********

90 minut za par

70

 

preberi več

Naše ponudbe (klik)

VIP Kartica

Kako do VIP Kartice?

Z enkratnim plačilom 4 (štirih) storitev za vnaprej (izdelamo vam 4 darilne bone) imate možnost prejeti VIP Kartico salona Tala SPA. Za plačilo teh štirih storitev vam že upoštevamo VIP cene.

V salonu Tala SPA vam bodo ponudili v izpolnitev pristopni obrazec in brezplačno izdali VIP Kartico.

Kakšne ugodnosti prinaša VIP Kartica?

Kot lastnik VIP Kartice imate v salonu Tala SPA vedno najnižje cene. Cene so razvidne iz rednega cenika www.talaspa.si/cenik, ki je vedno dostopen na naši spletni strani, cenik se nahaja v fizični obliki tudi v salonu Tala SPA.

Veljavnost VIP Kartice

Vip Kartica je veljavna 3 mesece.

Če nas v času veljavnosti vaše VIP Kartice obiščete ponovno (pridete na masažo ali Romantično razvajanje), se vam veljavnost VIP Kartice podaljša za naslednje 3 mesece.

Veljavnost VIP Kartice mi je potekla, kaj zdaj?

Če želite za naše storitve ponovno imeti VIP cene, potem lahko kartico obnovite. Po VIP cenah plačate najmanj 4 storitve vnaprej (izdelamo vam 4 darilne bone) in veljavnost vaše VIP Kartice se obnovi za naslednje 3 mesece.

Kdo lahko koristi ugodnosti z mojo VIP Kartico

VIP Kartica je osebna kartica (vezana na točno določeno osebo). Izjemoma lahko ugodnosti VIP Kartice koristijo družinski člani, ki z lastnikom kartice prihajajo v salon Tala SPA. (pod družinske člane so mišljene osebe, ki z lastnikom živijo v skupnem gospodinjstvu - žena ali mož, otroci).

Zakaj salon Tala SPA ponuja VIP Kartico

Naš namen je, da lahko strankam, ki se k nam večkrat vračajo, ponudimo bolj ugodne cene. Z VIP Kartico smo naredili pravila jasna in javna.

Da vam vaša VIP Kartica velja za vedno, je edini pogoj, da pridete k nam na masažo ali Romantično razvajanje vsaj 1 x vsake 3 mesece!

              Maribor, 3.2.2019                                                                                                 

                                                                                                                                                                  Za ogled cenika klik TUKAJ


© 2017 Emy Alas Pana s.p. - vse pravice pridržane
Izdelava: Emy Alas Pana s.p.

Imena parfumov so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

Cene ne vsebujejo DDV, na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1