AKCIJA

MASAŽE v paru:

60 minut za par

55€

********

90 minut za par

70

 

preberi več

Naše ponudbe (klik)

Način plačila

Obvezno preberi Splošne pogoje poslovanja

saj te le ti zavezujejo s trenutkom, ko stopite vanjo in so veljavni na vseh straneh spletne trgovine. Šteje se, da se z vsakim ogledom ali transakcijo, opravljeno v spletni trgovini, v celoti strinjate s splošnimi pogoji. V kolikor se s splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne nadaljujete z ogledom ali nakupom.

Načini plačila

Nudimo naslednje načine plačevanja:

 

 • Plačila z plačilnimi karticami Activa, Mastercard, Maestro, Visa, American Express. Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil, skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatki o plačilni kartici vnašajo izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjen na varne spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic. Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in MasterCard. Zgoraj prikazani blagovni znamki Verified by Visa, in MasterCard SecureCode 1 omogočata, da lahko z uporabo vaše plačilne kartice vsak spletni nakup dodatno zaščitite z uporabo varnostnih protokolov sistema 3DSecure. V Sloveniji so storitvi Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprle vse banke sistema Activa pa tudi nekatere druge slovenske banke. Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice – bodisi kreditne ali debetne. Plačujete lahko z naslednjimi plačilnimi karticami:
  - MasterCard
  - Maestro
  - Visa
  - Visa Electron
  - American Express
 • Po predračunu – nakazilo na naš transakcijski račun: za višino provizije vprašajte pri banki ali pošti, preko katere boste izvedli plačilo. Naročilo po predračunu velja 3 delovne dni. V kolikor v roku 3 delovnih dni plačilo s strani kupca ni bilo izvedeno, smatramo, da kupec od naročila odstopa in artikle vrnemo v prodajo, naročilo pa storniramo;
 • Po povzetju: plačilo uslužbencu Pošte Slovenije;
 • S plačilno oz. kreditno kartico preko sistema Paypal (Mastercard, Visa, Maestro) - v primeru nedelovanja sistema Activa

 

Za kakršne koli informacije prosim pokliči:  040 165 937

 


© 2017 Emy Alas Pana s.p. - vse pravice pridržane
Izdelava: Emy Alas Pana s.p.

Imena parfumov so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

Cene ne vsebujejo DDV, na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1