AKCIJA

MASAŽE v paru:

60 minut za par

55€

********

90 minut za par

70

 

preberi več

Naše ponudbe (klik)

Posebnost masaž v salonu Tala SPA!

Čas za masažo si vedno skrbno planirajte!

 

Že ob samem naročilu termina boste seznanjeni, da bo vaš rezerviran termin 30 minut daljši od same masaže.

Zakaj je temu tako?

  • masaža se nikoli ne prične točno ob času, ko ste na masažo naročeni. Tudi če boste prišli točno, bo maserka pričela izvajati masažo nekoliko kasneje. Nekaj časa je potrebno, da vas maserka pospremi v prostor za masaže, ter da si slečete oblačila in se na masažo pripravite. V salonu Tala SPA imate možnost, da se pred masažo oprhate, če to želite.
  • Čas masaže bo trajal točno toliko, kot ste si izbrali! (če ste naročili masažo v času trajanja 60 minut, bo čas, ki ga bo maserka porabila za izvajanje masaže, od pričetka do konca masaže, trajal celih 60 minut, neglede na čas pričetka masaže!)
  • po končani masaži vam priporočamo, da še poležite nekaj minut, nato se lahko oprhate in počasi oblečete v vaša oblačila.
  • po masaži vam bomo ponudili topel napitek ( čaj ), ter vam tudi svetovali glede vaših naslednjih masaž.

 

​Če seštejete ves porabljen čas (priprava na masažo, čas masaže, počitek po masaži, prhanje in topli napitek, potem sedaj razumete, zakaj boste pri nas preživeli 30 minut več časa, kot traja sama masaža!

 

V salonu Tala SPA se zavedamo, da ima masaža veliko učinkov, tako telesnih, kot duševnih, zato si bomo z veseljem vzeli čas za vas!

Namen masaže je dosežen le, če boste salon zapustili srečni, zadovoljni in sproščeni.

 

 

MASERKE SVETUJEJO:

Če boste povprašali maserke za nasvet, vam bodo dejale, da je 60 minutni čas za masažo minimalen čas, v katerem se lahko opravi kvalitetna masaža celega telesa. Še bolj temeljito masažo pa lahko naredijo, če boste izbrali 90-minutno masažo!

Vse masaže salona Tala SPA, ki trajajo 60 minut ali več, so masaže celega telesa.

 

Na masažo se je potrebno predhodno naročiti in si rezervirati termin.

(040 165 937)

 

© 2017 Emy Alas Pana s.p. - vse pravice pridržane
Izdelava: Emy Alas Pana s.p.

Imena parfumov so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

Cene ne vsebujejo DDV, na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1